Renovatie & restauratie

Renovatie,

Wij leveren en plaatsen overzettreden in allerlei houtsoorten, het meest gebruikte houtsoort is Eiken. Het unieke is dat we uw trap gelijk kunnen maken aan uw vloer, dus elke houtsoort of kleur is te maken.

Omdat de houten overzettreden exact op maat gemaakt worden kunnen wij de veilgiheidsrubber op de plek plaatsen waar u wilt, enkel of dubbel. Dit in tegenstelling tot andere renovatie producten.

Verder kunnen wij u helpen met trap de uitstraling te geven naar uw eigen wens en stijl, niet alleen de treden worden door ons aangepakt maar de gehele trap kunnen we faceliften, bijv. andere traphekken met bijv. stalen spijlen of juist weer van hout. 

Restauratie,

 

Is je trap oud en nogal afgeleefd? Dan is het hoog tijd om hem te restaureren! Een traprestauratie kan op verschillende manieren gebeuren. Bij een trap met een historische waarde focust een restauratie op het herstellen van de trap in zijn oorspronkelijke staat. zo herstellen wij uw trap weer in de oude glorie In andere gevallen krijgt de trap tijdens het restaureren een volledige make-over zodat hij ook in een moderne woning helemaal op zijn plaats is.